dilluns, 13 de juliol del 2015

CALOR

    Aquesta història pot semblar impossible, però juro que és veritat, tot i jo mateixa moltes vegades dubto de la seva veracitat. Era un dia calorós de juliol, feia anys que no patíem una onada de calor tan intensa, feia setmanes que no podia dormir, estava realment esgotada, tenia un humor de mil dimonis, tot el dia tancada a la feina, després a casa, perquè a on es pot anar quan tot crema, quan l'aire és respirable,? No podia fer esport perquè el cos no em responia, em dominava una feblesa que em quedava sumida en un estat d'autèntica mandra. M'havia discutit amb la meva parella per una ximpleria realment, però aquest ambient antinatural em feia estar insuportable, feia dies que no teniem sexe, com vols? els cossos estaven contínuament suant i enganxosos, qualsevol activitat sexual em resultava molesta. Vaig marxar de casa i em vaig demanar que carai faria ara i tot d'una em recordar de la Montse, una amiga que havia fet a les classes de Ioga, era una mica excèntrica, especial, diferent a tota la gent que havia conegut fins ara, però em va agradar, sempre em passa el mateix, després m'emporto desenganys, però bé, sóc com sóc i no tinc remei. La vaig trucar li vaig demanar si la podia anat a veure per xerrar una estona, em va contestar que sí que m'estava esperant, al darrera de la seva veu suau i tranqil·la podia sentir una música de relaxació, em vaig imaginar que devia  estar fent Ioga, i no sé perquè la vaig imaginar despullada, amb la pell brillant d'algun  oli terapèutic, amb els cabells tapant-li a mitges els pits, les seves llargues i ben formades cames estaven adornades amb un braçalet al turmell que les feien molt atractives. Des de que la vaig conèixer que m'havien assaltat tot de pensaments lèsbics que mai abans havia tingut, deu ser la calor.

    En arribar al davant de la porta de casa de la Montse, em van assaltar uns dubtes, em feia la impressió que si traspassava aquella porta les coses canviarien. Però vaig picar a la porta de totes formes per ser fidel a la meva personalitat contradictòria. Va obrir la porta i em va mirar fixament als ulls, em va donar la sensació de que ja sabia el que em neguitejava, fa fer un somriure i em va convidar a passar  amb un gest, era una casa molt acollidora, plena d'espelmes i quadres de boscos i rius, de Budes i altres imatges que no vaig reconèixer però que donaven una sensació de tranquil·litat i pau. Al fons de la sala d'estar hi havia una porta de vidre que donava a una piscina amb un jardí ple de flors que feien molt bona olor. Em van venir ganes de banyar-me'n.

    Em vaig deixar caure a sobra d'una mena de sofà ple de coixins, deixant anar un sospir me la vaig mirar, ella va riure i em va dir que semblava una ànima en pena, li vaig fer una ganyota i li vaig explicar tot, la baralla amb en Lucas, com em sentia aquelles setmanes, tot. Es va asseure al meu costat i em va dir que em podia ajudar però que havia de confiar en ella, que m'havia d'alliberar de tots els prejudicis o tabús que pogués tenir, mirant-la als ulls un moment li vaig dir que hi confiava, que endavant. Em va agafar de la ma per ajudar-me a aixecar-me i em va du al jardí de la piscina, em va començar a treure la roba, vaig fer un pas en darrera amb cara de sobtada i em va dir que hi confiés, la vaig deixar fer, em va despullar mirant-me sempre als ulls, després es va treure ella el vestit de gasa que duia quedant totalment nua, vaig sentir u  pessigolleig al entrecuix d'excitació, era molt bonica i misteriosa. Em va dir que tanqués els ulls i va començar a cantar una cançó estranya amb una veu molt dolça, vaig sentir com una corrent d'energia positiva  per tot el cos, em va posar els dits fins i delicats a sobre dels ulls fent que la meva ment quedés totalment en blanc, no pensava, no sentia res més que la seva veu encantada i les seves mans suaus, em va tocar els llavis molt dolçament, després el coll fent que el meu cap es tirés cap en darrera, com fent-li lloc per que pogués arribar a tota la meva pell, em va acariciar les espatlles i els braços, va agafar la meva cintura i molt suaument va anat pujant fins als meus pits  fent que dels meus llavis sortís un sospir de plaer, els va acariciar com mai abans ningú ho havia fet. Vaig sentir primer el seu alè dolç a la meva, després els seus llavis de vellut, els va fer lliscar fins al meu coll al temps que les seves mans baixaven per la meva esquena fins als malucs, em vaig haver d'agafar a la seva cintura per no caure, les cames se'm tornaven de goma, tenia una pell molt suau, vaig enfonsar el meu cap entre el seu coll i l'espatlla, deixant que la meva llengua degustés el seu sabor, vaig sentir com s'estremia i això em va excitar encara més, els seus dits havien arribat al meu sexe, el va començar a acariciar i ja vaig perdre tota consciència de qui era, amb qui i a on. Em va estirar a sobre de la gespa fresca i em va començar a recorre tot el cos amb carícies prohibides fins ara per la meva naturalesa tradicional, jo la vaig imitar, vaig seguir cada línia, cada plec del seu cos, mai abans havia tingut una experiència semblant. Vaig tenir el orgasme més intens de tota la meva vida i vaig sentir com ella també arribava a dalt de tot del seu plaer. ens vam quedar allí estorades mirant-nos als ulls.

    Al cap de un parell d'hores i una altre sessió de carícies, vaig marxar cap a casa, relaxada i com si hagués tornat a néixer. Aquella nit vaig fer l'amor amb en Lucas com si fos la primera vegada, inclús vam fer servir una joguina que teniem guardada i que no havíem fet servir mai. Aquella nit vaig dormir com mai.

   A la Montse la veig de tant en tant, les nostres trobades son.... Bé, ja ho explicaré un altre dia.

   

 

dijous, 9 de juliol del 2015

NO VULL UN RECORD

No vull conformar-me amb el teu record
No vull viure una vida de moments prestats
Ets massa important, massa intens per a mi
Tot s'ha tornat una espera de la pròxima trobada
Tot es torna passat, per què el present vola ràpid
Tot és una voraç espera del demà
Em desperto al meu llit solitari, amb la pell freda
Les mans buides, els llavis secs
Els records es barregen amb la realitat
Recordo o somio que els teus llavis han devorat els meus?
Les teves mans han lliscat per la meva pell fent que esclati el desig?
La teva llengua ha fet camins que t'han dut al centre del meu plaer?
El teu cos s'ha  reclinat sobre el meu mentre enfonsaves el teu cap en el meu coll?
Les teves mans han enlairat els meus malucs per buscar la unió de la nostra  intimitat?
Sento les teves carícies al meu cos, els teus llavis han deixat petjada en els meus
Sento el gust, la teva olor, el teu tacte, però no sé si és real o he tornat a somiar.