diumenge, 14 de juny del 2015

DESOBEINT LA RAÓ

Segona part.

  La Esther es va llevar el matí després del desconcertant cap de setmana am,b una forta ressaca de sentiments. Senti en el més profund del seu cor que havia comés un error, un gran error. Com ho havia de portar ara tot plegat, com seria tot a partir d'aquest cap de setmana. Va anar cap el mirall del bany i es va mirar a la cara, els ulls li lluïen d'una manera diferent, a les galtes tenia dues taques vermelles d'emoció i els llavis exhibien un somriure estúpid, d'aquells que només tenim quan estem enamorats. Això no era bo, no.

    Es va vestir i va anar cap a la feina, avui seria un dia dur si no es podia concentrar, treballava en una floristeria, li encantava la seva feina, sempre envoltada de mil flors de brillants colors i perfums fantàstics, des de feia dos anys la portava ella, els amos li havien confiat la botiga, ella ho feia de gust. En arribar es va posar la bata que duia per feinejar al jardí i al hivernacle. Va sentir una vibració a la butxaca de la bata, va treure el mòbil i va veure que tenia un missatge d'en Miquel, el va obrir i el llegir:

    "Com estàs, Esther? He passat un cap de setmana genial amb tu, li he estat donant voltes i no sé com dir-t'ho sense fer-te mal i sense perdre la nostra gran amistat. Saps que et necessito i que t'aprecio molt com amiga, ets molt important per a mi. No sé perquè he perdut tan el cap aquests dos dies, sempre t'he he trobat atractiva, però per sobre de tot està la nostre amistat. No li puc dir a la Glòria el que ha passat entre nosaltres, saps que mai no havia fet res així, sempre li he estat fidel, jo no sóc d'aquesta mena. Que en penses, Esther? creus que sóc molt cruel? Creus que ja no et mereixo com amiga? Creus que ens podríem veure per parlar?"

    Es va quedar glaçada amb el telèfon a la ma, li estava dient que per a ell havia estat un error? satisfactori, però un error? Va començar a recordar la nit passada, el moment en que ell la havia besat a la cuina, quan la va aixecar per portar-la a la habitació. Un cop allí la va deixar a sobre del llit besant-la, resseguint amb la llengua els seus llavis, introduint-se a la seva boca fent que el cap li voltes, li va acaronar els pits, jugant amb els mugrons, primer amb les mans i després amb la llengua, ella va sentir com tot perdia sentit tret d'aquelles carícies, el seu cos es va començar a moure per demanar més. Li va baixar per la panxa entretenint-se un moment en el seu melic, li va mossegar suaument les cuixes, les hi va separa i va començar a acariciar el seu sexe amb passió, a la Esther se li va escapar un crit i li va agafar el cap amb les mans com perquè no marxés. Quan ella va pensar que ja no podria més i va esclatar en un orgasme ven fort, ell la va penetrar, li petonejava el coll mentre la anava empeguen cada vegada més intensament, ella el va envoltar la cintura amb  les cames i amb els braços es va agafar fort a la seva esquena, com si tingués por de caure l abisme al que ell la estava portant. Quan va  acabar es van adormir abraçats el un al costat del altre, a mitja nit es van despertar amb gana, van fer una mica de sopar, quan van acabar ell es va acomiadar per anar-se'n a casa.

    I ara li deia que tot havia estat un error? Però si havia estat el millor polvo que havia fet en molt temps! No es podia creure que ell no hagués sentit el mateix que ella, simplement li semblava impossible. Li va contestar el missatge.

    "De de bo et sembla que no va significares per a tu, Miquel? No et vull pressionar, saps el que penso de tot això, però es que a mi em va sembla increïble. Clar que respecto el que tu vulguis fer, mai et voldria retenir a la força, però, no creus que si va passar tot allò és perquè tu també ho volies? Potser que la teva relació amb la Glòria no sigui ta bona com dius? Bé, no et vull atabalar, naturalment que serem amics, signifiques molt més per a mi que una trobada calenta. Si vols parlar ja saps on sóc."

   El va enviar i va esperar el que ell decidia, no pensava suplicar res, havia començat ell, ella ja ho volia, sí, però ell ho va començar. Quan va ser l'hora de dinar va anar a un parc que quedava a la vora de la botiga, tenia tres hores per dinar, quan feia bo sempre anava a aquell parc, hi havia un llac artificial i un bosc que feia molt bona olor a pins, s'estirava a sobre de l'herba a descansar i a llegir una estona i després anava a caminar o a córrer pel bosc. Va ser en aquell parc on van quedar dos dies més tard per parlar, en Miquel li va dir que l'acompanyaria a dinar i podrien xerrar.

    Quan ella va arribar  ell ja hi era, havia estès una manta a sobre de l'herba i havia preparat un picnic. Molt maco, va pensar la Esther, així no serà tan difícil que et perdoni, oi? -va pensar ella.  Però quan el va veure amb aquella camisa negra i els texans que li marcaven el cul d'aquella manera que a ella li agradava tant, va pensar que potser podria jugar una mica. El mal ja estava fet, ara a ella li havia agradat, i estava segura de a ell també. Se li va acostar, el va mirar i va esperar que fos ell el que parlés, no li pensava posar fàcil, d'això res. Ell la va agafar de la ma i acostant-se li va fer dos petons a les galtes, ella va mirar de que els seus llavis quedessin molt a prop i li va posar una ma al pit, sentint per sota de la camisa el vell que li cobria el pit, ell va dubtar un moment, la Esther es va adonar que no era indiferent a la seva proximitat. Van seure va dinar i ell li va tornar a explicar tota la història que ja li havia dit en el missatge. Ella l'escoltava mirant-li els llavis i els ulls quan parlava, es va asseure de manera que ell pogués tenir una bona vista de les seves cames, que ell de tant en tant movia per mostrar una mica més, es va adonar que es posava nerviós, de tant en tant, de manera casual, li tocava un braç, una cuixa i ella veia com el tacte suau de la seva pell no el deixava indiferent. Li va proposar de fer un passeig pel bosc, ell va accedir, van anar caminant i parlant, de tant en tant ella deixava que el seu cos es recolzés contra el d'ell, ell en un acte de reflexa la agafava de la cintura, la Esther podia sentir com la seva ma s'estava una mica més del conte al baix de la seva esquena, gaire bé fregant el final d'aquesta. Van arribar a un lloc en el que ella li agradava aturar-se a descansar, ell es va recolzar en un arbre i la mirava amb aquella mirada fosca del cap de setmana, ara sabia que la desitjava tant com ella a ell.

   Se li va acostar a poc a poc, fins que ell va haver de abaixar el cap per mirar-la, ella li va posar una ma al pit, amb l'altre li va agafar la cintura dels pantalons, amb un murmuri va dir el seu nom, ell va respondre i la va besar, amb passió, com quan veus un pastís i no el pots menjar i un dia, per fi ho fas, ho fas amb golafreria. La Esther el va besar amb tota la força que li demanava el cor, va baixar la ma que tenia al pit i va ajudar a l'altre a descordar-li els pantalons. Els hi va abaixar una mica per poder acariciar-lo bé, ho va fer amb les mans i poc després ho va fer amb la boca, fins que ell va esclatar. En Miquel va asseure's al seu costat, ella es va estirar a l'herba i agafant una ma d'ell  la va fer pujar pel mig de les seves cuixes fins que va trobar la suau humitat  del seu sexe, va fer que els seus dits la acariciessin, a poc a poc es va descordar el vestit deixant els seus pits a la vista d'aquell home que tant desitjava, va fer que acostes el seu cap  a ells i els hi va oferir amb un gemec. El va respondre ve, la va acariciar fins que ella va esclatar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada