dimecres, 20 de maig del 2015

INFIDELITATS


1ª  part.



   Era de nit, als vidres de les finestres regalimaven les gotes de pluja, la tempesta havia passat però encara quedava rastre del agua. A la llar de foc cremava un  foc amable, una música de blues sonava fluix, Raquel estava asseguda al ampli sofà amb una manta que li tapava les cames i una tassa de te a les mans. Als ulls encara hi havia restes del plor que feia un moment la havia envaït. Havia estat una setmana dura, encara no es creia que ja hagués passat.

   Tot va començar dilluns, havia tornat del viatge que havia hagut de fer per la empresa en la que treballava, havia tornat una mica havans, es va afanyar a acabar-la per poder tornar aviat a cas, tot semblava normal, al entrar al pis res no la va fer sospitat que la seva vida canviaria radicalment des del moment de posar els peus al saló.

   Quan va deixar la maleta al terra va veure una bossa de ma als peus del sofà, no era seva i es va sobtar. Li va semblar sentir una discreta flaira d'un perfum de dona, ella no en feia servir, els tenia al·lèrgia i la Anna no es posava per no molestar-la. Es va dirigir cap a la cuina i va veure uns plats bruts a la higuera, una ampolla de vi buida a la taula i un cendrer amb unes burilles de cigarreta. Ni ella ni la Anna fumaven, tenien marques de pinta-llavis.

   Sortint de la cuina es va acostar al dormitori i amb la ma al pany de la porta es va aturar de sobte al sentir un gemecs, es va quedar glaçada, i ara que feia? després de dubtar un segon va obrir la porta a poc a poc, el cor se li va disparar al pit. Va veure a la Anna despullada amb una dona morena de cabells molt llargs, molt prima, amb un pits plens, els mugrons estaven encongits pel joc sexual, tenia la cintura estreta i un cul al·lucinant, estava abraçada a la Anna es feien uns petons molt ardents, com feia temps que la Anna no li en feia a ella, la Anna es veia molt excitada, recorria el cos de l'altra dona amb molt desfici, com si fes molt de temps que ho hagués estat desitjant. De sobte, quan la desconeguda començava a llepar els mugrons de la Anna, va obrir els ulls i la veure, va aixecar el cap a la Anna i aquesta li va dir que no parés, ara no, l'altre la va sacsejar i quan va abaixar la mirada i la va veure mirar cap a la porta, es va girar ella també. Obrint molt els ulls es va separar de cop de la dona desconeguda i va fer un bot fora del llit.

   La Raquel va anar cap el saló a esperar que la Anna sortís, Quan la va tenir al davant va esperar la seva disculpa o una explicació, però només va veure com abaixava la mirada sense dir res. La Raquel li va dir:

   -Vaig a la cuina, quan hagi marxat em de parlar.

   Es va girar i dirigint-se cap a la cuina es va disposar a esperar-la, va recordar les imatges que acabava de veure feia uns moments i sense voler es va excitar una mica, feia moltes setmanes que la Anna i ella no feien l'amor, alguna cosa les havia distanciat, la feina de ella, la `pèrdua de la de la Anna, la monotonia, qui sap? De vegades les relacions es desgasten i acaben petant.

   Va sentir la porta del pis i els pasos de la Anna que es dirigien a la cuina, quan va entrar es va anar a asseure al seu costat, la mirar i li va dir:

   -Ho sento, no volia fer-te mal. Fa mesos que la vaig conèixer, no havia passat mai res fins aquesta nit, ho sento, de de bo. Al principi semblava un joc, però aquesta nit hem sopat i... Bé, a succeït. No volia fer-te mal -va repetir.

   -Recolliré unes quantes coses i marxaré al apartament de Sant Pau, en parlarem quan estigui més tranquil·la.

   Es va dirigir cap a la habitació on uns moments abans hi havien estat els cossos plens de desig d'aquelles dues dones entregant-se al plaer fins que ella les havia interromput. Va agafar unes peces de roba del armari, le va ficar en una bossa i sortint capa el saló va agafar l'altre maleta i va marxar, ni tan sols es va girar a mirar-la per última vegada, es sentia massa ferida.



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada