dijous, 21 de maig del 2015

INFIDELITATS

2na part


   Quan va arribar al pis de Sant Pau, la Raquel va sentir tot el pes del dolor que sentia al pit, feia sis anys que la Anna i ella estaven juntes, Amb la Anna va descobrir que era bisexual, abans no s'ho havia plantejat mai, però amb ella va sentir tot de sensacions noves en el seu cos. Va agafar una ampolla de vi blanc de la nevera i es va servir una copa es va asseure al sofà i va començar a recordar aquells dies de descoberta.

   Es van conèixer en un bar estil irlandès, la Raquel va anar amb unes amigues a fer unes copes després d'un sopar que solien fer un parell de cops a l'any. Estava una mica esverada, amb el vi del sopar i cansada de la feina de tota la setmana, es va apropar a la barra per demanar uns Gin-tònics, quan la va veure al altre costat de la barra, portava els cabells rossos recollits de forma despreocupa en un recollit, portava un vestit blau cel amb floretes era molt atractiva i la estava mirant amb un  mig somriure que la va sobtar, per un moment va quedar parada, pensant que potser la coneixia i no la recordava, la va saludar tímidament i va marxar cap a la taula amb les seves amigues.

   En un moment en que es va quedar sola, estava mig ballant a la cadira, quan va notar que algú s'asseia al seu costat, va creure que era una de les seves companyes, al girar-se va veure la noia rossa de la barra, es va quedar parada.

   -Ens coneixem? -li va demanar la Raquel.

   -No, però m'agradaria, t'he estat mirant i m'has agradat -va dir la noia rossa -em dic Anna.

  -Raquel.

   La Anna es va acostar per fer-li dos petons fent que els seus llavis quedessin molt a prop, es va separar una mica i li va demanar si volia ballar, la Raquel li va dir que no en sabia gaire, però l'altra la va agafar de la ma i se la va endur a la pista de ball, van començar a ballar, la Raquel va notar una cosa molt forta, com una alegria o una llibertat salvatge, la música era molt animada i la Anna la agafava de la cintura, la feia girar enganxant el seu cos al de ella, les seves mans li recorrien les cuixes, els malucs, la panxa, de vegades s'acostava tan als seus pits que ella estava a punt de desmaiar-se de deler. La Anna li va demanar a cau d'orella si la volia acompanyar a fora a fer un cigarret, i ella sense saber perquè li va dir que sí.

  Quan van ser a fora, La Anna, la va portar cap el parc que hi havia al costat del bar, es va recolzar en un arbre se la va mirar, va fer un somriure i agafant-la de la ma la va costar cap a ella, la mirar als ulls i li va fer un petó. La Raquel va quedar glaçada, més que pel petó, per la seva reacció, li va agradar, va deixar que la beses, ho va fer molt suaument, descobrint els seus llavis primer, després li va buscar la llengua amb suavitat però amb intensitat. La tenia agafada per la cintura de sobte les seves mans li van engrapar les anques estrenyen-la cap a ella, les seves mans va començar a recórrer el seu cos, primer per sobre del vestit, després per sota de la faldilla, li va abaixar els tirants de vestit i li va acaronar els pits. La Raquel s'estava quieta, molt quieta, fins que la Anna, deixant de besar-la es va separar i li va dir:

   -És la teva primera vegada?

   -Sí... -la veu li va tremolar.

   -Vols que pari?

   -No...

   I llavors va ser quan la Raquel va començar a participar, ara va ser ella que va besar a la Anna, va jugar amb la seva boca acariciant-li els pits fins que li va arrencar un gemec, després li va ficar la ma per sota del vestit buscant el seu sexe, va introduir la ma per la part de dalt de les petites calces i li va acaronar, descobrint tota la seva humitat, fent que la respiració de les dues s'accelerés al màxim, fins que va nota com la Anna tenia un orgasme i al cap d'un segon era ella la que es deixava anar.

   Després d'aquella nit es van veure sovint, no sempre era sexe, parlaven de tot, van començar a sortir com a parella, fins que al cap d'uns mesos es van adonar que s'estimaven i volien estar juntes. Els pares de la Anna ja sabien que la seva filla era lesbiana, el més complicat va ser explicar-ho a la família de la Raquel, no era lesbiana, era bisexual, i això encara els va costar més d'entendre. Al cap d'un temps ho van acceptar. Se'n van anar a viure juntes fins aquell dolorós dia.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada